Zonnepanelen installateurs

Fijn dat u uw weg hebt gevonden naar onze website.

zonnepanelen installateurs

Zonnepanelen installateurs

Zonnepanelen installateurs

Fijn dat u uw weg hebt gevonden naar onze website.

Wij zijn S&S elektrotechniek, een familiebedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in algemene elektriciteitswerken, plaatsing van zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, …

Wij helpen onze klanten altijd verder om de meest passende en duurzame oplossing te vinden.
Een grote frustratie bij veel mensen is de slechte communicatie met aannemers. Vaak zijn dit grote ketens met een logge organisatie.

Bij ons krijgt u altijd één van de twee zaakvoerders aan de lijn. De zaakvoerders zijn ook meteen de techniekers want wij voeren alle werken zelf uit. Zo hebt u van in het begin tot het einde van de werken 1 aanspreekpunt voor al uw vragen/opmerkingen. Uit ervaring weten we dat dit zeer veel stress wegneemt van de klanten (wat u wel kan missen als kiespijn bij verbouwingswerken).

We geloven rotsvast in het motto ‘laat je werk voor zich spreken’. Kwalitatief werk afleveren waar de klant tevreden over is, is de beste reclame die je kan krijgen. Daarom zullen we ook altijd ons uiterste best doen om de projecten zo kwalitatief mogelijk, met de meest duurzame materialen, op te leveren aan de klant.

Neem zeker contact met ons op met al uw vragen. Wij zijn altijd bereid om vrijblijvend langs te komen en eventueel een offerte op te maken.

Hernieuwbaar betrouwbaar & budgetvriendelijk
Zonnepanelen laten plaatsen
Adres
Zittaartse heide 32
2275 Poederlee

Contacteer ons

info@sselektro.be

+32 487 147 442

Onze specialiteiten

Zonnepanelen
Laadpalen
Thuisbatterijen
Elektriciteitswerken

Een creatie van Webdesign Mokso © 2023 alle rechten voorbehouden.