Thuisbatterijen Lille

Thuisbatterijen

Gebruik energie wanneer het u het beste uitkomt!

thuisbatterijen Lille

Thuisbatterijen Lille

Thuisbatterijen Lille

Door de verplichte invoering van de digitale meter kan u ervoor kiezen om de opgewekte energie van de zonnepanelen op te slaan en deze te gebruiken op de momenten die u het beste uitkomen. Dit doet u met behulp van een thuisbatterij.
Door gebruik te maken van een slim programma kiest u wanneer u de batterij oplaadt en vervolgens de opgewekte energie gebruikt.

Bent u overdag bijvoorbeeld niet thuis maar wilt u wel de opgewekte energie gebruiken om ‘s avonds uw wagen op te laden, de wasmachine of vaatwasser op te zetten? Dan kan dit allemaal met de thuisbatterij.

Ook de batterij moet u beschouwen als een investering. Door gebruik te maken van de premie die u wordt aangeboden door de overheid kan u deze investeringskost ook nog eens drukken! Wij bezorgen u alle vereiste documenten zodat u deze makkelijk kunt aanvragen.

Thuisbatterijen poederlee
Thuisbatterijen
thuisbatterij installeren
thuisbatterij s&s elektrotechniek

Laat S&S Elektrotechniek jouw thuisbatterijen plaatsen in Poederlee. Als je energie wil sparen dan laat je je thuisbatterijen Poederlee plaatsen in Lille. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Hernieuwbaar betrouwbaar & budgetvriendelijk
Zonnepanelen laten plaatsen
Adres
Zittaartse heide 32
2275 Poederlee

Contacteer ons

info@sselektro.be

+32 487 147 442

Onze specialiteiten

Zonnepanelen
Laadpalen
Thuisbatterijen
Elektriciteitswerken

BTW: BE 0775.936.652

Een creatie van Webdesign Mokso © 2023 alle rechten voorbehouden.